Zwarte leren jas gezocht en ook gevonden

zwarte leren jas

Al een tijd was ik op zoek naar een mooie zwarte leren jas.  Hiervoor was ik stad en land al af geweest, helaaszwarte leren jas zonder resultaat. Natuurlijk kan het ook een andere kleur zijn, als deze maar niet van stof is gemaakt. Terwijl ik een beetje op het internet aan het scrollen was, kwam hier een zeer interessante webshop naar voren. De naam van dit bedrijf is Leather Shop Doci  en hier zag ik al zeer mooie jassen voorbij komen. Tevens zijn er hier ook fysieke winkels te vinden in Amsterdam, Utrecht, Gouda, Den Haag, Breda, Rotterdam en Eindhoven. Helaas zat geen enkele winkel in mijn buurt, maar online bestellen zal ook geen enkel probleem zijn. 

Een zeer mooie zwarte leren jas online besteld

zwarte leren jasMijn zoektocht had eindelijk vruchten afgeworpen. Op de webshop van Leather Shop Doci  zag ik eindelijk mijn droom jack hangen. Eindelijk had ik mijn zwarte leren jas gevonden en kon ik deze online bestellen, Natuurlijk wel even de juiste maat doorgeven en ik kon op enter drukken. Op deze site stonden nog veel meer mooie jassen te koop en allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bijna had ik er een tweede model bijbesteld, maar laat ik eerst maar afwachten of alles naar wens is. 

Nadat ik mij bestelling had gedaan werd er al snel een pakketje bij mij thuis afgeleverd. Vol verwachting maakte ik het snel op en trok mijn aankoop aan. Wat een geweldige kwaliteit en wat zag deze er mooi uit. Had ik toch maar een tweede model erbij gekocht, want zoiets had ik nog in geen enkele winkel gevonden.

Behalve damesmodellen, verkopen zij hier ook jassen voor mannen.  Niet alleen in het leer, maar ook van ander materiaal met een bontkraag. Het is maar net waarvoor jij kiest, maar de kwaliteit is hier bijzonder goed.