viscose stof kopen doe je bij Royal Look 

viscose stof kopen

Viscose stof kopen  doe je natuurlijk bij Royal look. De online stoffenwinkel voor iedereen. Of het nou gaat om een basisstof of om mode stof of om viscose stof. Bij ons ben je aan het juiste adres. Naast de vele leuke printjes hebben wij ook effen stoffen in bezit. Benieuwd naar wat wij nog meer kunnen betekenen voor je? Lees dan onze blog verder!

viscose stof kopen

Jouw proefstof bestellen 

Bij ons in de webshop is het makkelijk te overzien wat voor stof je gaat bestellen. Wij maken gebruik van duidelijke sfeer foto’s. Maar toch kan het zo zijn dat je het niet helemaal zeker weet. Dan hebben wij de optie om een stukje stof te bestellen en thuis te laten bezorgen voor je. Het aanvragen van dit stukje stof is een euro en met verzending twee euro. Zo kun je eenmaal aangekomen thuis de stof even controleren en kijken of het de stof is die bij jouw project of kledingstuk past. 

Snel en goedkoop viscose stof kopen in onze outlet

Naast de geweldige keuze hebben wij ook stoffen in onze outlet. Zo kun je extra korting krijgen op de viscose stoffen. Onze outlet wordt regelmatig aangevuld met stoffen die uit de collecties zijn. Deze stoffen zijn nog van goede kwaliteit maar omdat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collectie en wij tegen verspilling zijn belanden onze stoffen op den duur in de outlet om ze toch nog goed te besteden.