Van Instagram tot de catwalk, beroemdheden en ontwerpers omarmen de “lelijkheid” van oversized sneakers

Van Instagram tot de catwalk, beroemdheden en ontwerpers omarmen de “lelijkheid” van oversized sneakers die velen “dad sneakers ” hebben genoemd en ze trendy hebben gemaakt.

De sneakers hebben hun naam gekregen dankzij hun retro-uiterlijk. De meeste van deze modellen lijken net alsof ze direct uit de jaren 80 garderobe van uw vader komen: denk aan neutrale schoenen in het wit, die u makkelijk kunt combineren met een stijlvolle Lee-spijkerbroek. Veel hebben dikke zolen en een algeheel grove look, die comfort boven chic uitstraalt.

 Velen genieten van de pragmatische aantrekkingskracht van een comfortabele schoen

 Of u nu hier bent voor de cyclische reboot van nostalgische trends, sportief bent met uw stijl, of leeft voor alles wat met streetwear te maken heeft, u hebt waarschijnlijk kennis genomen van de sneaker trend. Van stevige silhouetten tot overbouwde zolen en retro-logo’s, deze comfortabele sneakers lijken misschien polariserend, maar velen waarderen hun throwback-esthetiek. Velen genieten van de pragmatische aantrekkingskracht van een comfortabele schoen van een oud sneakermerk (vandaar de vaderreferentie).

 Categorisch vallen sneakers in de “lelijke” emmer met trends

 Categorisch vallen dad sneakers in de “lelijke” emmer met trends – die nostalgische stijlen zoals bermuda’s, mama-jeans en Birkenstock-sandalen. Het is begrijpelijk dat deze trends lastig kunnen lijken om door te voeren. Maar ondanks de ongerustheid blijven de sneakers een enorme trend in 2020. Een handvol stijlen van onder meer Nike, New Balance en Adidas zijn bijzonder populair gebleken in modekringen.

Volop mogelijkheden zijn om de trend van de sneaker uit te proberen

 Dit betekent dat er volop mogelijkheden zijn om de trend van de dad sneakers uit te proberen als u nog niet aan boord bent en de look van harte rockt. Een beetje begeleiding van beroemdheden, redactionele en commerciële stylisten door middel van outfitideeën van top tot teen, kan precies de push zijn die u nodig hebt om vertrouwen te wekken.