Van Bommel Rood bestellen?

Van Bommel Rood kan je bestellen als sneakers, pantoffels, bootie, espadrille en chelsea. Door het grote aanbod van Van Bommel Rood zit er altijd een geschikte schoen bij. Dit bieden zij aan vanaf €84,- t/m €220,99. Momenteel hebben zij 55 producten in het assortiment waarop je op sommige zelfs 50% korting krijgt. Het is daarom ook zeker de moeite waard om zo nu en dan de webshop in de gaten te houden. 

Van Bommel Rood

Het brede assortiment aan Van Bommel Rood varieert van schoenmaat 40 t/m 46. Dit in 7 verschillende kleuren, namelijk; beige, blauw, grijs, groen, taupe, wit en zwart. Hierdoor kunnen ze voor iedere Van Bommel Rood een geschikte schoen leveren.

Uitneembaar voetbed

Van Bommel maakt het mogelijk om te kiezen voor een uitneembaar voetbed. Zo kan je altijd wisselen van zool mocht dat nodig zijn. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een op maat gemaakte zool erin te leggen, zonder dat je het risico loopt op ruimte te kort.

Materialen

De collectie beschikt over verschillende materialen. Je kan kiezen uit nubuck, suède, leer of print/grain leer. Dit bewijst nogmaals dat het een zeer uitgebreide collectie is.