To be dressed heeft dé kleding voor jou!

To be dressed heeft voor zowel de man als vrouw onwijs leuke kleding in het assortiment. Wat ik hier nou het leukste van vind is het feit dat de prijzen óók leuk zijn! Shoppen tussen de aanbiedingen of gewoonweg in het gehele assortiment kijken. Wat dacht je van een stoere broek voor in de wintermaanden? Of heb jij al gedacht aan het kopen van schoenen voor de kerstperiode? Enfin, je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is te vinden in het assortiment van dit bedrijf! Hier kan ik je alles over vertellen aangezien ik recent dit bedrijf heb ontdekt. Dit nadat ik opzoek was naar een nieuwe spijkerbroek!

To be dressedTo be dressed heeft het gewoon

Meerdere malen was ik naar de stad gegaan in de hoop dat de collectie daar eens veranderd. Helaas is het wel veranderd, alleen niet in mijn smaak. Zodoende heb ik ervoor gekozen om mijn zoektocht op het internet voort te zetten. Er moest ergens een webshop of bedrijf te vinden zijn die mijn smaak qua kleding verkoopt toch?

To be dressed

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en vrijwel direct ben ik direct gekomen op de website van To be dressed. Hier zag ik meteen een leuke spijkerbroek en dat trok mijn interesse. Vervolgens ben ik in het  gehele assortiment gaan kijken en al vrij snel wist ik het zeker! Dit bedrijf heeft dé kleding in het assortiment waar ik al die tijd naar opzoek was! Zo had ik meteen die ene spijkerbroek in mijn winkelwagen gelegd om vervolgens nog even verder in het assortiment te kijken. Voordat ik het in de gaten had zat mijn winkelmandje aardig vol en heb ik ervoor gekozen om te gaan bestellen.  De volgende dag had ik netjes mijn bestelling in ontvangst mogen nemen en gelukkig past alles perfect!