Sleutelhangers bedrukken als gepersonaliseerd cadeautje

Sleutelhangers bedrukken voor een gepersonaliseerd cadeautje. Zeker in de tijd van de festivals en voor de feestdagen zijn veel mensen op zoek naar een klein cadeautje. Iets wat niet al te veel geld kost maar wat wel persoonlijk is. Door een sleutelhanger te laten bedrukken maak je deze heel persoonlijk. Je kiest eerst een sleutelhanger uit die je mooi vind of die past bij de gelegenheid. Dan schrijf je de tekst en kies je het lettertype dat je mooi vind. Heb je een logo voeg dat dan toe. Vervolgens geef je aan hoeveel sleutelhangers je graag wilt bestellen en je ontvangt, geheel vrijblijvend een offerte. Je ontvangt altijd een digitale drukproef per mail nadat je een bestelling hebt geplaatst.

Je ontvangt vooraf een drukproef ter goedkeuring

Wanneer je een bestelling plaatst voor sleutelhangers bedrukken ontvang je altijd een drukproef ter goedkeuring. Die drukproef moet getekend retour gestuurd worden opdat het drukproces gestart kan worden. Een digitale drukproef is een voorbeeld van het drukwerk. Als je vind dat het voorbeeld er goed uit ziet dan hoef je alleen maar een handtekening te zetten en hiermee wordt het drukproces in gang gezet. Heb je een fout ontdekt dan wordt deze aangepast en ontvang je opnieuw een drukproef. Het drukproces wordt pas in gang gezet als de drukproef helemaal is goedgekeurd. Wil je liever eerst een onbedrukt monster van een bepaald artikel? Ook dat is mogelijk tegen een kleine vergoeding. Wanneer je op een later tijdstip een bestelling plaatst ontvang je die vergoeding retour.

Sleutelhangers bedrukken om unieke uitstraling te creëren

Er zijn veel verschillende soorten sleutelhangers in verschillende vormen en materialen. Wil je sleutelhangers bedrukken met een bedrijfsnaam of logo zoek dan een passende sleutelhanger. Elke sleutelhanger is uniek, zeker wanneer je de sleutelhangers ook nog eens laat bedrukken met een unieke tekst. Welke sleutelhanger past het beste bij jouw situatie:

·         Sleutelhanger met een onderwerp over computer of telefoon. Kies bijvoorbeeld voor een mobiele telefoonhouder. Deze is te koop in verschillende kleuren en heeft een mooi vlak voor tekst en logo

·         Handy Safe Antibacteriële Multifunctionele sleutelhanger. Deze is ideaal om veilig deuren te openen of bij het indrukken van knoppen te gebruiken. Denk hierbij aan een geldautomaat, lift of verkeerslicht.

·         Sleutelhangers met flesopener altijd een goed idee zeker op een festival of beurs.

·         Pluche sleutelhangers. Zeker op scholen doen pluche sleutelhangers het goed.

Sleutelhangers bedrukken kan op elke sleutelhanger in de website.

Elke sleutelhanger op de website is de basis voor een bedrukte sleutelhanger

Op de website vind je veel verschillende soorten sleutelhangers in net zo veel materiaalsoorten. Elke sleutelhanger die je op de website tegenkomt is de basis voor een bedrukte sleutelhanger. Sleutelhangers bedrukken kan op elke sleutelhanger. Hoe groot de tekst kan zijn die erop past, is afhankelijk van de sleutelhanger. In de meeste gevallen kan er een tekst met logo op worden gedrukt. Om te kijken hoe je de tekst vind krijg je, zoals hierboven al is aangegeven, altijd een proefdruk. Je vind op de website zeker een sleutelhanger die past bij jouw bedrijf of evenement. Laat deze bedrukken met je eigen tekst. Zo heb je voor iedereen een leuk of handig cadeautje. 

Sleutelhangers bedrukken met je eigen tekst doe je via de website https://www.sleutelhangers.nl/