Professionele kledingreparatie in Uithoorn

Voor professionelen kledingreparatie in Uithoorn, ben je bij de Gouden Rits aan het juiste adres. Met deze mogelijkheid ben ik enorm blij, want dit scheelt mij heel veel geld. Ik ben namelijk meer dan 20 kilo afgevallen en dat is te merken aan de kleding die ik aan heb. Niets past mij meer en ik moet zelfs de broeken met een goede riem aantrekken, anders zakken deze af. Eventueel kan je hier ook terecht voor het laten stomen van jouw kleding of gordijnen. Zelf heb ik alleen maar kleding in de kast hangen die ik zelf kan wassen. Maar een mooi pak of jurk moet toch echt naar de stomerij. kledingreparatiein  Uithoorn

Snelle service bij de kledingreparatie in Uithoorn

Op een morgen, toen ik erachter kwam dat ik weer een broek niet aan kon was de maat vol. Meteen heb ik mijn kleding uitgezocht en wat hersteld moest worden in een tas gedaan. Tevens had ik nog een jas liggen waarvan de rist stuk was, deze ook maar meteen meegenomen naar de kledingreparatie in Uithoorn.

Inmiddels heb ik al mijn kleding laten herstellen door de Gouden Rits en daar ben ik zeer tevreden over. Behalve dat dit een stuk goedkoper is dan nieuwe aan te schaffen, is het allemaal bijzonder netjes gemaakt.