Praktische spullen voor baby’s/kinderen voor in de zomer

rompertjes

Heerlijk het is weer zomer. Maar waar doe je je kind nu een plezier mee in de zomer? Kortom wat zijn praktische spullen om te hebben voor je kindje in de zomer? In dit artikel gaan we verder in op praktische spullen voor jouw kindje die goed bruikbaar zijn in de zomer.

rompertjes

Natuurlijk kunnen de Nederlandse zomers erg wisselvallig zijn qua weer. Mede hierdoor is het erg handig om je kindje in laagjes aan te kunnen kleden. Een goede basis voor kleinere kindjes is een leuke romper. Rompertjes kun je in veel verschillende soorten en maten kopen. Je kan natuurlijk gaan voor een witte variant omdat de romper toch vaak onder de kleren zit. Maar in de zomer kan het natuurlijk zo heet worden dat het wel lekker is om je kindje alleen in een rompertje te laten lopen of liggen. Op die momenten is het erg leuk om een rompertje met opdruk of een leuke afbeelding aan te schaffen, zodat je kindje ook zonder de kleertjes er overheen er leuk bij ligt of loopt.

Andere laagjes kleding die onmisbaar is voor een echte Hollandse zomer zijn vestjes of leggings. Een vest of legging die bij de zomerkleding van je kindje leuk combineert kan namelijk altijd aan of uit getrokken worden. Ideaal dus voor koude ochtenden of om weer huiswaarts te keren als het in de avond wat afkoelt na een warme zomerdag. Een dun vestje is soms zelfs handiger als een zomerjasje omdat deze vaak wat zweterig aan kunnen voelen. Over het algemeen is de stof van een vestje ook wat zachter voor je kindje en dit zit dus comfortabeler.

Voor kleinere kindjes is het ook altijd handig een hydrofiele doek overal mee naartoe te nemen in de zomer. Je kan zo altijd een mooie schaduwplek voor je kindje creëren zodat hij of zij niet in de volle zon hoeft te zitten. Hydrofiele doeken zijn er vaak met veel leuke patronen zodat het er ook nog gezellig en mooi uit ziet.