Veel plezier van nieuwe portemonnee heren

Safekeepers

In de zomervakantie ben ik met mijn familie op vakantie geweest in Frankrijk. We hebben er 3 weken gekampeerd en zijn daarna weer met de auto teruggereden naar huis. De 3 weken in Frankrijk waren heel gezellig. We hebben op de camping veel mensen ontmoet en hebben ook ons Frans een beetje verbeterd. Wel was er een kleine tegenvaller, dat was namelijk dat ik mijn portemonnee ben kwijtgeraakt in het zwembad. Gelukkig zat er alleen geld in en niet mijn bankpas, ov-kaart en ID. Dat scheelde mij vervolgens een hoop werk. Wel moest ik natuurlijk een nieuwe portemonnee. Omdat ik in Frankrijk niet wist waar ik een goede portemonnee kon kopen, wachtte ik totdat ik Nederland was.

Safekeepers

‘’Kon alleen nog maar wachten tot hij binnen was’’

Eenmaal in Nederland besloot ik de portemonnee op het internet te kopen. Ik zocht onder de zoekterm ‘’Portemonnee heren’’. Het zoeken op de zoekterm portemonnee heren leverde een goed resultaat op. Ik kwam namelijk uit bij de site Safekeepers. Op deze site zag ik een mooi aanbod in portemonnee heren. Ik koos er eentje uit en ik kon alleen nog maar wachten totdat hij binnen was.

Safekeepers

Portemonnee heren van goede kwaliteit

Na enkele werkdagen was het pakketje met de portemonnee eindelijk gearriveerd bij mijn huis. Ik  pakte het met veel trots uit. Uit het pakketje kwam een prachtig lederen portemonnee tevoorschijn. Ik deed gelijk mijn pasjes en geld er weer in. Nu ik de portemonnee 3 weken in bezit heb, kan ik niet klagen. De portemonnee ziet er namelijk nog goed uit. Dat komt door het hoogwaardige materiaal waarmee de portemonnee gemaakt is. Ik ben er in ieder geval erg tevreden over en ik sla de site zeker op in mijn geheugen.