Ook voor de langere man het perfecte overhemd

To be dressed

Het is algemeen bekend dat Nederlanders één van de langste mensen in Europa zijn. In de periode 1850-2000 zijn we 22 centimeter langer geworden. Sinds het jaar 2000 zijn we niet langer geworden en lijkt onze groei stil te staan. Gemiddeld is de lengte van de Nederlandse man 183,6 cm. Hoe langer je bent, hoe lastiger het is om goed passende kleding te vinden. Maar bij Mouwlengte 7 hebben we kleding speciaal voor de langere man.

Van boxershort tot overhemd voor de langere man, het bestaat!

Mensen die langer zijn, hebben vaak ook langere ledematen. Hoe fijn is het om kleding te kunnen kopen die past bij je lengte. Wist je dat je extra lange boxershorts kunt kopen en dat er ook overhemden zijn die extra lang zijn en extra lange mouwen hebben? En dat deze te bestellen zijn met verschillende pasvormen? Ik wist het eerst ook niet. Ik was al langere tijd op zoek naar een overhemd. Maar vaak waren de mouwen te kort, ik rolde ze dan vaak op zodat dit niet zichtbaar was. Maar lekker zit dit niet altijd. Als ik dan een keer mijn armen omhoog deed, kwam mijn overhemd meteen uit mijn broek. Hier stoorde ik mezelf ontzettend aan. Het ziet er niet netjes uit en ik kreeg er een koude rug van. Wanneer ik een overhemd van Mouwlengte 7 draag, heb ik deze irritaties niet!

Een stijlvolle look met een perfect passend overhemd

De overhemden van Mouwlengte 7 zijn extra lang, waardoor het overhemd beter in je broek blijft zitten en ook de mouwen zijn extra lang, waardoor ik mijn mouwen niet meer op hoef te rollen wanneer ik dit niet wil. Er zijn overhemden met verschillende pasvormen en voor verschillende momenten te krijgen. Ik kom nu netjes en zelfverzekerd voor de dag in mooi en fijn dragend overhemd van Mouwlengte 7!