Nieuwe collectie Lente – Zomer ‘19

De winter is nog in volle gang maar de meeste mensen zijn er alweer klaar mee en kunnen niet wachten op de eerste lente zonnestralen. Wat brengt de nieuwe collectie van Zivaano komend seizoen.

Sneakers

Volgende maand komt er een deel van onze nieuwe collectie binnen en daar worden we toch wel weer heel blij van. Prachtig witte, leren sneakers met een roze detail aan de achterkant. De gaatjes over de sneaker zorgen ervoor dat het oppervlakte breed en de sneakers er niet al te groot uit zien. Iets wat ik erg belangrijk vind bij het ontwikkelen van de nieuwe collecties. Doordat de neus een extra rand heeft aan de voorkant lijkt deze erg klein. Deze sneakers komen ook in het lichtroze met een wit detail aan de achterkant.

Loafers

Dit seizoen krijgen we weer nieuwe loafers in de collectie. Ook deze verwachten we volgende maand online te hebben. De neus van dit model heeft aan de bovenkant twee kleine inhammen waardoor ook deze er niet al te groot uitzien. Deze loafers krijgen we in een toffe panterprint en effen zwart met ponyhair op de neus.

Sandalen

Uiteraard hebben we deze collectie ook weer sandaaltjes. Er komen weer nieuwe modellen bij in de kleur bruin/cognac leer en een paar toffe sandaaltjes met een werkje in het leer. Daarnaast zijn de sandaaltjes weer voorzien van een heerlijk zacht voetbed. Ze zijn gemaakt van leer dus lopen heerlijk en ademen goed.
Naast de platte sandaaltjes krijgen we een mooie open sandaal met een hakje. Vergelijkbaar met sandaal Elise, maar dan met een lage hak in de kleur lichtroze/nude.


Pumps

De zwarte pumps Fleur met een lagere hak die we momenteel in de collectie hebben krijgen we dit seizoen ook nog in het beige. Zodat je ook je zomerse zakelijke outfit mooi af kan maken met een licht kleurtje. En voor de dames die niet terugdeinzen voor het dragen van hoge hakken krijgen we pump Emma deze collectie ook in de kleur beige.