Nagelvijlen kopen?

nageldeco, de groothandel in nagelproducten van Nederland! Als nagelgroothandel bieden wij alles aan op het gebied van nagels, omdat mooie verzorgde nagels uw visitekaartje zijn. Zowel particulieren als nagelstylisten kunnen gemakkelijk bij ons producten bestellen, van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Heeft u bijvoorbeeld een nagellamp nodig? Of verschillende kleuren gellak? Bij onze website kan u perfect terecht voor alle nagelproducten die u nodig heeft. Wij zijn namelijk niet voor niets dé online nagelgroothandel voor uw professionele nagelproducten. nageldeco is officieel distributeur van het professionele merk Mystic Nails, Claresa en Modena Nails nagelgroothandel. Kijk dus snel verder op onze website, naar ons assortiment.

Ons assortiment nagelvijlen

Een van de belangrijkste producten van een nagelstudio is natuurlijk een goede nagelvijl. Onze vijlen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben verschillende grit. Grit houd eigenlijk in wat de korrelgrote van de nagelvijl is. Zo wordt 180 grit gezien als een gemiddelde nagelvijl. Hoe hoger de grit, hoe fijner de korrels. Bij erg zwakke nagels wordt er dus aangeraden om een hoge grit te nemen.

Omdat nagels vijlen een belangrijk onderdeel is van een manicure, bieden wij zowel nagelvijlen per stuk aan als per grootverpakking. Zo kan u kiezen tussen:

  • 1, 5 of 10 stuks
  • 25 tot 50 stuks
  • polijst – bufferblokken

Al onze vijlen zijn dus verkrijgbaar in verschillende gritmaten, zodat u als klant gemakkelijk de juiste vijl kan vinden. Ook bieden wij verschillende soorten vormen vijlen aan, zoals een moon vijl of een boomerang vijl. Voor elke vijl die u nodig heeft, kan u terecht op onze website. Wij helpen u graag!

Onze bufferblokken zijn er voor gemaakt om de nagelplaat vetvrij te maken en te matteren, zodat u makkelijk een primer of basecoat kan aanbrengen. We bieden zowel een blok als buffer vijl aan, die beiden ideaal zijn om uw nagel niet te beschadigen. Deze blokken en vijlen hebben vaak een hogere grit als de gewone vijl. Ook deze blokken en vijlen zijn beschikbaar in verschillende vormen.

Onze nagelvijlen zijn dus te koop per stuk voor de consument, maar ook per aantal voor de nagelstudio. Zo streven wij voordelig en gemakkelijk elke klant goed te kunnen helpen aan de beste nagelvijl voor de juiste toepassingen.

nageldeco: De nagelgroothandel voor consument en professional

Op onze website bezitten wij een groot assortiment aan nagelproducten, en accessoires die hierbij benodigd zijn. Zo verkopen wij alleen producten van hoogwaardige kwaliteit, voor veel verschillende particulieren maar ook nagelstudio’s. Bij elke productsoort op onze website staat een kleine uitleg over het product, en ook advies hoe u het product kan gebruiken. Zo hopen wij de best passende nagelvijl bij u te vinden, en proberen wij een steentje bij te dragen om de nagels van onze klanten zo mooi mogelijk te houden

Elke maandag, woensdag en vrijdagochtend van 8:00 tot 12:00 zijn wij beschikbaar op onze klantenservice voor eventuele vragen of hulp bij bestellingen. Als nagelgroothandel verkopen wij dus grote aantallen nagelproducten aan studio’s, maar ook kleine aantallen aan particulieren die bijvoorbeeld willen oefenen of het zelf willen gebruiken. Neem dus gerust een kijkje verder tussen ons assortiment!