Kleding van Helena Hart

Helena Hart heeft leuke kledingstukken die geschikt zijn voor kantoor of als je een dagje gewoon eruit wilt. Je vindt er pantalons, blazers en nette hemden en rokken. Er zijn verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. De kledingstukken zitten comfortabel en zijn van kwaliteitsstof gemaakt. De kledingstukken kun je vinden op Forza.nl/helena-hart.

Blazers en rokken

Helena Hart heeft stijlvolle zwarte blazers met grote knopen aan de voorkant. Dit is heel geschikt om naar kantoor te dragen, maar ook als het koud hebt kun je hem aandoen. De blazers komen in de kleur zwart. Ben je opzoek naar rokken? Ook hiervoor kun je terecht bij Helena Hart. De nette rokken komen in frisse kleuren. De rokken komen op kniehoogte en zijn dus niet te kort om naar kantoor te dragen. Je kunt ze combineren met een leuke bloes of een net overhemd.

Helena Hart 6027

Deze blazer komt in een mooie blauwe cobalt kleur. Hij is lang, dus je kunt het makkelijk over jouw kledingstukken dragen. Aan de voorzijde zijn er drie knopen om hem dicht te knopen en twee zakken. Dit is zeer geschikt voor koude of regenachtige dagen.

Helena Hart 6048

Deze blazer is een zwart/grijze blazer met blauwe strepen. Het is helemaal geschikt voor de koude dagen en regenachtige dagen. Het heeft zakken en knopen aan de voorkant zodat je hem goed dicht kunt knopen en spullen in de zakken kwijt kunt. Ben je dus opzoek naar nette kleding voor een formeel event of voor op kantoor dan kun je kiezen uit het assortiment van Helena Hart.