Kies je voor Santoni, dan kies je voor Italiaans vakmanschap!

Santoni schoenen zijn echt de absolute toppers als het gaat om degelijkheid gecombineerd met een luxe uitstraling. Zo biedt dit merk ontzettend veel stijlen aan waarbij waarden als exclusiviteit en echt vakmanschap hoog in het vaandel staan. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van en in dit artikel ga ik jullie uitleggen waarom. Al sinds 1975 brengt dit Italiaanse merk schoenen op de markt. Deze schoenen zijn voor heren, maar ook voor vrouwen is er een beperkt assortiment Santoni schoenen op de markt. Voordat ik verder vertel over de verschillende modellen zal ik eerst de achtergrond van een Santoni schoen beschrijven.

Santoni schoenen worden handgemaakt

Zoals ik al zei staat kwaliteit en echt vakmanschap centraal bij de productie van Santoni schoenen. Daarom worden de verschillende schoenen allemaal met de hand gefabriceerd en vervolgens grondig nagekeken. Vervolgens krijgt elke schoen zijn eigen certificaat en is het geschikt voor de verkoop. Waar vind je nou nog zo’n manier van produceren?

Het aanbod is enorm!

Toch wil ik je even waarschuwen, verdwaal bij de keuze voor een bepaald model niet in het gigantische aanbod schoenen. Zo richt Santoni zich voornamelijk op de herenlijn maar ook voor vrouwen bestaan er serieus prachtige modellen. Zowel voor zeer nette gelegenheden zoals bruiloften of belangrijke vergaderingen op werk of voor de meer casual look zit je goed bij Santoni. In beide situaties kun je altijd een geschikt model vinden dat bij jouw smaak aansluit! Let voordat je een keuze maakt wel op voor de verschillende prijzen, want deze kunnen erg variëren.

Hoe moet je dan kiezen?

Dit is een vraag die ik maar al te vaak krijg. Hoe weet ik of ik het geschikte model gevonden heb? Om eerlijk te zeggen weet je dit pas als je al een tijdje op de schoen loopt. Echter kun je een foute keuze vermijden door een aantal handige tips toe te passen. Zo kun je ten eerste voor jezelf bepalen in wat voor prijscategorie jouw schoen mag vallen en voor wat voor situatie jij een Santoni schoen zoekt. Daarnaast moet je bepalen welke kleur en model je eruit vindt springen. Mocht je nou meerdere schoenen over houden is het erna raadzaam een lijstje te maken met de voor jou goede en minder goede punten. Vanzelfsprekend blijft er dan één model Santoni schoen over en hier moet je gewoon voor gaan. Ik weet namelijk één ding zeker, bij een Santoni schoen kun je eigenlijk nooit de foute keuze maken!