Kapsalon in Leiden voor een mooie look

Ben jij op zoek naar een goede kapsalon in Leiden? Dan kan ik jou een zaak aanraden waar jij echt goed wordt geholpen. Wat ik zelf heel erg belangrijk vind aan een zaak, is dat er een goed advies gegeven kan worden. Ik ben iemand die graag steeds een nieuwe look heeft. Ik hou wel van veranderingen. Daarom wil ik altijd graag weten wat er wel of niet bij mij staat. De medewerkers van deze salon weten dat heel erg goed. Zij zijn goed opgeleid en leren veel bij door middel van cursussen. Zo zijn zij op de hoogte van de nieuwste trends en de nieuwste technieken.

kapsalon Leiden

Zeer tevreden over deze kapsalon in Leiden

De laatste keer dat ik hier was geweest hebben zij mijn haren eerst gewassen en daarna in een mooi model geknipt. Nadat dit klaar was hebben zij mijn haren in de verf gezet voor een mooi rode kleur. Het resultaat van de kleuring was heel erg goed. Omdat gekleurd haar goed verzorgd moet worden, heb ik gelijk hier ook de producten gekocht om mijn haar goed te verzorgen. Dit waren een shampoo, conditioner en een haarmasker. Ik ben zeer tevreden over deze kapsalon in Leiden. Maak ook eens hier een afspraak en ervaar het zelf.