Ik ga trouwen maar ik kan geen goedkope trouwjurk vinden

Ga je trouwen en heb je een jurk nodig? Waar moet je nou toch beginnen? Er zijn zo veel trouwjurk winkels met zo veel verschillende soorten jurken. Dat kost veel tijd om te zoeken naar een goede trouwjurk. Er moet natuurlijk nog veel gebeuren voor de rest van de bruiloft; de catering, de uitnodigingen, de locatie. Ik krijg er al stress van als ik er aan denk. Daarom moet de jurk meteen geregeld worden. Maar trouwjurken zijn over het algemeen wel heel duur. Ga daarom naar Anastasi, het bruisatelier sinds 2013. Anastasi biedt goedkope trouwjurken van uitstekende kwaliteit

Zelf je eigen jurk bepalen

Anastasi heeft handgemaakte jurken van de beste kwaliteit. Ik hoor u al denken, handgemaakt, is dat niet juist duurder? Nee! Dit betekent niet dat je je droomjurk niet kan krijgen omdat je deze niet kan betalen. Anastasi maakt een persoonlijke droomjurk voor je. En terecht, voor mogelijk wel de belangrijkste dag uit je leven. Bij Anastasi kan je terecht voor zowel elegantie als kwaliteit. De trouwjurken worden omdat ze handgemaakt zijn ook nog eens op maat gemaakt en zijn per persoon verschillend. Een trouwjurk kost daar nooit meer dan 900€. Verder ligt het volledig in jouw handen wat voor materiaal je voor de jurk wilt gebruik, welke stoffen, welke kleuren de jurk heeft en hoe de jurk eruit ziet. Samen met de experts kan je je eigen jurk ontwerpen. 

Dus ben je op zoek naar een goedkope trouwjurk? Anastasi is de plek voor jou. Bij Anastasi vind je een goedkope trouwjurk van uitstekende kwaliteit. Kijk op Anastasi voor meer informatie en om de voorgaande collectie trouwjurken te zien. Daar is te zien wat voor ruimte je hebt met het ontwerpen van je trouwjurk en hoe verschillend maar goed de jurken eruit zien.