Hoe vind je een passende tas?

Heb jij moeite met het vinden van de juiste tas per gelegenheid? Ik heb dit probleem ook gedurende de periode van vorig jaar meegemaakt. In dit blogartikel geef ik duidelijk aan hoe je de perfecte tas kan vinden per gelegenheid.

Definieer het einddoel

Stap 1 is om eerst te bepalen waar je je tas bij wil gebruiken. Voor dagelijks gebruik adviseer ik om normale tassen zonder glitters en decoraties te gebruiken. Niet vergeten dat de tas een weerspiegeling van je lifestyle is. Hierbij is het belangrijk om goed na te denken over de verschillende mogelijkheden. Als je veel moet reizen voor je werk of school, dan adviseer ik natuurlijk om een lichte en compacte tas te kiezen. Het is niet verstandig om een te kleine tas te kiezen, waar alleen je make up spullen in past omdat je dan geen ruimte voor je boeken en laptop hebt. Een andere optie is het combineren van meerdere tassen. Make up gerelateerde spullen zou je best in de handtas van Socha kunnen opbergen terwijl je zwaardere spullen in je rugzak opbergt.

De juiste tas per occasion

Als je naar een feestje, bruiloft of een club gaat dan moet je taskeuze ook anders zijn. Bij bruiloften is een toilettasje voor de hand liggend. Hierbij is het belangrijk om te tas met je hakken/schoenen te matchen.

Als je naar de club gaat dat wil je niet nog eens je tas zoeken. Neem een kleine tas mee en laat onnodige dingen thuis. Tegenwoordig kan je met je telefoon betalen, dus ik adviseer om je portemonnee met cash geld thuis te laten.

Wil je weten welke tassen per occasion beschikbaar zijn volgens de laatste modetrends? Bekijk dan het aanbod van Maes & Hills.