Het beste online shoppen met BlackFriday

Ja het is weer zo ver, de korting gekte op allerlei producten kan weer beginnen. Het is tegenwoordig niet alleen maar in de winkels maar ook online word je er dood mee gegooid. Daarnaast begint het nu ook al een week van de tevoren. De pre-sale van black Friday, genoeg goede aanbiedingen maar hoe haal je er het meeste uit?

Voor veel mensen begint het met te focussen op producten die ze echt willen. Heb je een nieuwe tv of wasmachine nodig, dan zal je snel op tech winkels focussen. Het heeft geen zin om bij een Media Markt te gaan shoppen als je een nieuwe winterjas wilt. Het beste is om al een specifiek product in gedachte te hebben wat je wilt en dan te gaan vergelijken waar je de meeste en beste korting krijgt.

Korting scannen

Als je nog niet precies weet wat je wilt kopen of waar kun je gebruik maken op een korting scanner. Deze doet het werk voor jou om bijvoorbeeld alle kledingzaken af te gaan die de Levi’s broek hebben. Zo weet jij dat je zeker weten de beste deal te pakken krijgt.

Website selecteren

Verder Is het ook slim om keuzes te maken op welke website je nou gaat kijken aangezien er zo veel is. Kies je favorieten website uit zoals Suitable of Asos, en zorg dat je op tijd bent met de beste koopjes vinden want voor je het weet zijn ze weg. Naast dat zorgt het niet verder kijken dan 1 of 2 websites ook met besluitenloosheid. Omdat er zo veel keuze is zul je door het bomen het bos niet meer zien. Vooral met kleding kan dit zeker het geval zijn. Als je de website al eerder gebruikt heb dan weet je ook de goede maten en hoe snel je waarschijnlijk je pakketje binnen krijgt