Hatland petten, voor jong en oud, voor man en vrouw!

Petten waren vroeger voor oude mannetjes die zich geen hoed konden veroorloven. Grappig eigenlijk, als je nu ziet hoeveel mensen er wel een pet dragen. Petten zijn dan ook sterk geëvolueerd. Van de grijze saaie petten zijn ze uitgegroeid tot trendy, hippe hoofddeksels die zowel door mannen als door vrouwen gedragen worden. Het is een plezier om te zien hoe Hatland petten in zijn gamma opneemt en ze in elke stijl op de markt brengt. Wij gingen voor jou even kijken naar deze bijzondere petten. Laat je inspireren!

Een pet van Hatland, daarmee zit je goed!

Denk jij bij een pet aan een gewone dagdagelijkse pet of een baseball pet? Precies, die modellen Hatland petten bestaan er in overvloed. Maar Hatland heeft nog vele andere modellen in zijn assortiment. Zo zijn de flatcaps tegenwoordig zeer geliefd. Of wil je een hippe truckers cap? Met een army cap maak je je outfit een stuk stoerder. Een schipperspet heeft dan weer een eigen(zinnige) uitstraling. Of zoek je een trendy zonneklep? Bingo! Ook deze heeft Hatland in zijn assortiment.

Kies kleur, kies stijl, kies kwaliteit

Kijk op de website goed naar de filters als je naar een pet zoekt. Je ziet dat Hatland petten te verkrijgen zijn in waterafstotend materiaal, met nekflappen of met oorflappen, in een ademende stof of in een windafstotende stof bijvoorbeeld. Je mag gerust kritisch zijn bij het zoeken naar een pet en het uiterste verwachten. Hatland weet dit en is dan ook niet bang om Hatland petten van de hoogste kwaliteit aan democratische prijzen aan te bieden. Wol, katoen, nylon of linnen hebben elk hun eigen eigenschappen. In de zomer ga je voor een lichte pet, in de winter draag je een lekker warme pet. Maar daarvoor hoef je je stijl nog niet te veranderen. De meeste modellen van petten zijn in verschillende kleuren en ook in verschillende stoffen beschikbaar. Of je nu een klassiek persoon bent of een hippe en trendy stijl aanhoudt, je vindt vast en zeker een of meerdere favoriete Hatland petten.