Gabor enkellaars voor de zomer

Misvattinggabor enkellaars

Voor komende zomer heb ik een toffe gabor enkellaars gekocht. Er is een grote misvatting dat je in de zomer alleen maar lage en open schoenen zou kunnen dragen, maar dit vind ik niet zo. Zelf draag ik deze graag met een kort broekje en dan gecombineerd met een stoere top. Het is wel zo dat ik hier niet veel mensen in zie lopen, maar het ziet er ongelofelijk leuk uit. Zelf kijk ik altijd op internet om inspiratie op te doen en het is ook echt in de mode. Bij veel grote merken zie je het op de catwalk. Ook heeft bijna elk schoenenmerk er wel eentje in de collectie zitten.

Voor de winter

Ook in de winter en lente is een gabor enkellaars natuurlijk erg leuk te dragen. Wel zou ik je dan aanraden om deze in te spuiten met een waterafstotende spray, zodat zij mooi schoon blijven en daardoor langer mee gaan. Zij zijn namelijk gemaakt van leer en dat moet je goed behandelen. Ook is het aan te raden om het regelmatig te poetsen met schoenpoets speciaal voor dit materiaal. Hierdoor blijven ze vettig en zullen er geen scheurtjes in het oppervlak ontstaan op de lange termijn!