Deze zilveren sieraden werden in 2021 het meest verkocht

In 2021 zijn er veel verschillende soorten sieraden verkocht. Het gaat dan vooral om horloges, oorbellen, ringen, kettingen en armbanden. In 2021 kwam er een top 10 van de beste designer sieraden ter wereld. Dit zijn de meest verkochte sieraden merken in 2021. Naast de populaire designermerken voor sieraden zijn er ook wereldse juwelen. Je hebt verschillende soorten sieraden. Zo heb je sieraden uit verschillende landen. Het kan verschillen in kleur en vormen. Zo heb je bijvoorbeeld zilveren sieraden en gouden sieraden.

Top 10 designermerken 2021

Op nummer 1 staat Tiffany & Co. Dit merk staat bekend de couture-sieraden. In 1837 opende de het merk zijn winkel onder de naam Tiffany, Young & Ellis. Dit is later veranderd naar Tiffany & Co. Later is het merk zich gaan uitbreiden in Londen en Parijs.

Op nummer 2 staat het Franse merk Cartier. Dit merk is in 1847 opgericht in Parijs door Louis Cartier. Het merk staat bekend om het veilen van sieraden. Het gaat hier dan ook om mooie en zeldzame sieraden.

Op nummer 3 staat het Italiaans merk BvlGari. Dit merk werd in de 18e eeuw opgericht. De sieraden zijn vaak gemaakt van veelkleurige stenen en diamanten.

Op nummer 4 staat Harry Winston. Harry Winston is het merk in 1932 begonnen, maar stierf in 1978. Hierna heeft het bedrijf de naam behouden en staat het bekend om de ingewikkelde, elegante en structurele sieraden.

Op nummer 5 staat Van Cleef & Arpels. Dit is gestart door twee familieleden. De sieraden staan bekend om de futuristische ontwerpen.

Op nummer 6 staat het Zwitsers bedrijf Chopard. Dit merk staat bekend om het maken van vrouwenhorloges. Momenteel zijn zij uitgebreid en maken nu ook diverse sieraden voor vrouwen.

Op nummer 7 staat David Yurman. Dit is een Amerikaans sieradenmerk. Het merk is in 1980 gestart door David en Sybil Yurman. Het kabelmotief bij de sieraden is een kenmerkend stuk.

Op nummer 8 staat Buccellati. Het is een Italiaans merk en ook bekend in New York, Londen, Parijs en Hong Kong. Het merk staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en ontwerp.

Op nummer 9 staat Boucheron. Dit merk maakte sieraden voor de elite van de Parijse gemeenschap en werd in 1860 opgericht.

Op het laatste nummer staat Hermes. Dit merk staat vooral bekend op zijn excentrieke kleuren en gedurfde ontwerpen. Het merk werd door Thierry Hermes opgericht in Parijs.